Sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz

Vefatının beşinci yılında Onursal Başkanımız İlhan Cavcav’ı sevgi saygı ve özlemle anıyoruz.

İlhan Cavcav, ömrünün yaklaşık kırk yılını verdiği Gençlerbirliği ile adı özleşmiş, Türk futboluna damga vurmuş duayen bir isimdi.

Aynı zamanda iyi de bir Ankaralı olan İlhan Cavcav, her zaman Ankara’nın gençlerine güvenmiş, Ankara’nın gençlerine yol açmış bir isim olarak tarihteki yerini aldı. Onun desteğiyle altyapıdan nice isimler ay yıldızlı formayı, nice isimler Gençlerbirliği formasını terletti.

Yüz yıla dayanan ömrü ile Türk futbol tarihinde müstesna bir yere sahip olan Gençlerbirliği tarihinde de şüphesiz İlhan Cavcav apayrı bir yere her zaman sahip olacak.

Onursal Başkanımızı, vefatının beşinci yılında bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.