GENÇLERBİRLİĞİ 3 – BOYABAT EĞİTİM SPOR: 0

Kadınlar 3. Ligi Play-Off Çeyrek Final karşılaşmasında Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız rakibi Boyabat Eğitim Spor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek tur atlayan taraf oldu.

Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele eden ve sezonu 2. sırada tamamlayarak Play-Off’lara katılmaya hak kazanan Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız, Kadınlar 3. Ligi Play-Off Çeyrek Final karşılaşmasında Boyabat Eğitim Spor’u 3-0’lık skorla mağlup etti. Kırmızı-karalarımız aldığı bu galibiyetle Play-Off’larda tur atlayarak adını yarı finale yazdırdı. Karabük Onur Sahası’nda oynanan karşılaşmada gollerimiz Ayşe Baştürk, İklim Ateş, İlkim Nur Özay’dan geldi.

Kırmızı-karalarımız sahaya şu 11’le çıktı: Hilal Toraman, Gizem Feyza Kılçık, Mücella Aslan, Ayşe Baştürk, İlkim Nur Özay, Şeymanur Ercan, İklim Ateş, Kardelen Tekinışık, Sude Ezgi Aslan, Sude Naz Açık, Zeynep Simge İbiş

Yedekler; Rana Nur Kılıç, Ahsen Şuheda Takış, Ebrar Şeyma Takış, Eylül Şahan, Sıla Savaşçı, İlayda Özbağ, Lamia Hira Demir, Nuran Topaloğlu, Melisa Tandoğan, Begüm Sena Cengiz.