Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a nezaket ziyareti

Başkanımız Niyazi Akdaş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve A Takım teknik direktörümüzden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a nezaket ziyareti.

Başkanımız Niyazi Akdaş, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Mehmet Soylu, Medya ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emine Toprak, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Durşen ve A Takım teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut’un da yer aldığı ziyarette, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gençlerbirliği’mizin ligde kalmak adına vermiş olduğu mücadeleyi ve ligde kalmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Gençlerbirliği’mizin yanında olduklarını belirtti.