Kulübümüzden Mansur Yavaş’a ziyaret

Başkanımız Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyelerimiz bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkanımız Niyazi Akdaş, Yavaş’ın Ankara sporuna olan katkılarından dolayı teşekkür ederken, kentin tüm bileşenleri olarak Ankara sporunu daha iyi yerlere getirmek için el birliğiyle çalışmanın önemini dile getirdi.

Mansur Yavaş ise Gençlerbirliği’nin bu kentin önemli değerlerinden biri olduğunu kulübümüzü yakından takip ettiğini söyledi. Yeni yönetimimize başarılar da dileyen Yavaş, Akdaş ve ekibinin Gençlerbirliği’ni layık olduğu yerlere getireceğinden şüphesi olmadığını söyledi.

Gerçekleşen sohbetin ardından başkanımız, Mansur Yavaş’a isminin yazılı olduğu Kırmızı Kara formamızı hediye etti.