KASTAMONU GÜCÜ SPOR: 2 – GENÇLERBİRLİĞİ: 0

TFF Kadın Futbol 2. Ligi C Grubu 10. haftasında deplasmanda Kastamonu Gücü Spor ile karşılaşan Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız rakibine 2-0’lık skorla yenildi.

TFF Kadın Futbol 2. Ligi C Grubu 10. haftasında Kastamonu Hasan Doğan Tesisleri’nde Kastamonu Gücü Spor ile karşılaşan kırmızı-karalarımız, mücadeleden 2-0 mağlup ayrılan taraf oldu. Ligin 10. haftasını kayıpla tamamlayan ve 8 puanda kalan ekibimiz, ligin 11. haftasında sahasında Yakacık Genç Erlerbirliği Spor’u ağırlayacak.
Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: Hilal Sude Toraman, Sude Ezgi Arslan, Gizem Feyza Kılçık, Ayşe Baştürk, İlkim Nur Özay, Zeynep Simge İbiş, İklim Ateş, Kardelen Tekinışık, Sudenaz Açık, Ebrar Şeyma Takış, Ahsen Şuheda Takış.
Yedekler: Melisa Tandoğan, Sıla Savaşcı, Begüm Sena Cengiz, İlayda Özbağ, Nuran Topaloğlu, Şeymanur Ercan, Buse Ataoğlu, Deniz Aydemir, Rana Nur Kılıç.