Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız moral yemeğinde buluştu

Kadınlar 3. Ligi Play-Off Yarı Final karşılaşmasında, Denizli Sultanlar Spor’la karşılaşacak olan kadın futbol takımımızda yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular maç öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Vekilimiz Kubilay Güvenç, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Mehmet Soylu, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Durşen, kadın futbol takımı teknik ekibi ve futbolcuları İlhan Cavcav Tesisleri’mizde bir araya gelerek maç öncesi moral yemeği yedi. Yemek bitiminde Başkan Vekilimiz Kubilay Güvenç, kadın futbol takımımıza hitaben konuşma yaptı. Kadın futbol takımıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Vekilimiz Kubilay Güvenç, “Geldiğiniz noktada rakip güçlü olabilir ama bizim için fark etmez. Sizlere güvenimiz sonsuz, bu aşamada elinizden geleni fazlasıyla yapacağınızı biliyoruz. Sonuç ne olursa olsun biz güzel bir takımız, çok güzel şeyler yapacağız. Sizleri çok daha iyi yerlerde göreceğiz, sizi seviyoruz” dedi.
20 Haziran (Yarın) saat 14:00’te Kütahya Mustafa Asım Alkış Stadı’nda, Denizli Sultanlar Spor ile karşılaşacak olan kadın futbol takımımız moral yemeğinin ardından karşılaşmanın oynanacağı Kütahya’ya hareket etti.