GENÇLERBİRLİĞİ: 0 – KASTAMONU GÜCÜ SPOR: 0

TFF Kadın Futbol 2. Ligi C Grubu 3. hafta karşılaşmasında, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde Kastamonu Gücü Spor’u ağırlayan kadın futbol takımımız sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Geçmiş haftalarda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyeti olan Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız, aldığı bu beraberlikle puanını 4’e yükseltti. Yoğun yağış altında oynanan müsabakada oyuncularımız ve karşılaşmanın hakemleri, her iki yarıda farklı formalarla sahaya çıkmak zorunda kaldı.

Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız karşılaşmaya şu 11’le çıktı: Hilal Sude Toraman, Sude Ezgi Arslan, Gizem Feyza Kılçık, Ayşe Baştürk, Şeymanur Ercan, İklim Ateş, Ayşe Abak, Sudenaz Açık, Zeynep Simge İbiş, Ebrar Şeyma Takış, Rabianur Yılmaz

Yedekler: Deniz Aydemir, Melisa Tandoğan, Reyhan Aydoğmuş, Sıla Savaşcı, Begüm Sena Cengiz, Defne Çamlıca, İlayda Özbağ, Nuran Topaloğlu, Ahsen Şüheda Takış, Buse Ataoğlu.