Gençlerbirliği 0-3 Manisa FK

Stat: Eryaman

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Kemal Elmas, Mehmet Akıncık, Levent Gümüşdere

Gençlerbirliği: Ramazan Köse, Ömürcan Artan, Metehan Mert, Mert Kula, Kerem Can Akyüz (Musa Şahindere dk. 65), Grechyshkin, Tshibola, Rahmetullah Berişbek (Kerim Avcı dk. 46), Barış Alıcı (Arda Tuzcu dk. 84 ?), Kazenga (Sallalich dk. 65), Sandro Lima (İlker Karakaş dk. 57)

Yedekler: Übeyd Adıyaman, Serdarcan Eralp, Gökhan Gül, Furkan Şeker, Gökhan Altıparmak

Manisa FK: Birkan Tetik, Mehmet Yılmaz, Ahmet Kesim, Sadi Karaduman (Kubilay Aktaş dk. 46), Erhan Kara, Hakan Barış (Mustafa Durak dk. 65), Nizamettin Çalışkan, Kouter, Anıl Koç (Ouambe dk. 65), Orgill (Kemal Rüzgar dk. 84 ?), Sertaç Çam (Tormin dk. 73)

Yedekler: Samet Karabatak, Hakan Barış, Yiğit Kerem, Birkan Yılmaz, Muhammet Taha Şahin

Goller: Kouter (dk. 24), Nizamettin Çalışkan (dk. 54 pen.), Tormin (dk. 80) (Manisa FK)

Sarı Kartlar: Mehmet Yılmaz (Manisa FK), Metehan Mert, Metin Diyadin, Sallalich (Gençlerbirliği)