Başkan Osman Sungur’dan Kadın Çalışanlarımıza Kutlama

Başkanımız Osman Sungur, kulüp bünyesinde çalışan kadın personelimizin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı.

Başkanımız Osman Sungur ve yönetim kurulu üyelerimiz kulüp bünyesinde çalışan kadın personelimizin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri Yönetim Binamız’da yapılan kutlamada Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Sinan Aydın, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Ahmet Gültekin Bakkaloğlu, Futbol Şube Sorumlumuz Harun Erol, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kenan Memiş, kulüp yöneticilerimiz ve kulüp bünyesinde çalışan kadın personellerimiz yer aldı.

Kadın personellerle sohbet Başkanımız Osman Sungur, “Günlük yaşamın her alanında varlığınızı ve büyük emeklerinizi hissettiğimiz siz değerli kadın çalışanlarımızın ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü canıgönülden kutluyorum. Hepiniz yıllarca bu kulübe emek vermiş ve vermeye de devam eden büyük değerlersiniz. Sizlerin mutluluğu bizlerin de mutluluğudur. Bundan sonra el ele vererek daha güzel günleri birlikte yaşayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kadın personellere hediye takdim eden Başkanımız Osman Sungur daha sonra günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.