İ.H. Konyaspor 0-3 Gençlerbirliği

Liglere verilen milli arada İttifak Holding Konyaspor ile hazırlık maçı kapsamında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya gelen takımımız, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

İlk yarının son dakikalarında Barış Alıcı’nın sağ kanattan yaptığı ortayı harika bir voleyle tamamlayan Gökhan Gül’ün golüyle 1-0 öne geçtik ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da iyi başlayan takımımız, Aksel Aktaş’ın pasında topu ağlara gönderen Blessing Eleke’nin golüyle skoru 2-0’a getirdi.

2-0’lık üstünlüğün ardından baskısını iyice arttıran takımımız, 59. dakikada Aksel Aktaş’ın pasında topu ağlara gönderen Sandro Lima’nın golüyle skoru 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı.

Gençlerbirliği: Übeyd Adıyaman, Furkan Şeker(60.dk Musa Şahindere), Metehan Mert, Gökhan Gül, Muhammed Bayır(60.dk Ömürcan Artan), Dmytro(80.dk Mert Kabasakal), Aksel Aktaş(80.dk Hüseyincan Kırıkçı), Barış Alıcı(69.dk Sintayehu Sallalich), Lima, Kazenga LuaLua(60.dk Oleksandr Belyaev), Blessing Eleke(69.dk İlker Karakaş)
Goller: 45.dk Gökhan Gül, 52.dk Blessing Eleke, 59.dk Sandro Lima