Gençlerbirliği’mizin yenileri antrenmana çıktı

Bodrum FK maçı hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde tamamlayan kırmızı-karalarımızın yeni transferleri takımla birlikte çalıştı.

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Bodrum FK ile karşılaşacak olan ekibimiz bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmana yeni transferlerimiz Yiğit Efe Demir ve Melih Bostan da katıldı. Teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenmana oyuncularımız, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Sprint çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçildi. Antrenmanın sonraki etabında taktik çalışan ekibimiz bireysel şut çalışmasıyla Bodrum FK maçı hazırlıklarını tamamladı.
Takımımızda cezalı oyuncu bulunmazken tedavisi devam eden oyuncumuz Rahman Buğra Çağıran Bodrum FK maçı kadrosunda yer almayacak.