Fraport Tav Antalyaspor: 1 – Gençlerbirliği: 2

U17 Gelişim Ligi 22. haftasında, deplasmanda Fraport Tav Antalyaspor’a konuk olan kırmızı-karalarımız karşılaşmadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

U17 Gelişim Lig’i 22. hafta karşılaşmasında, Fraport Tav Antalyaspor’la karşılaşan ekibimiz mücadeleden 2-1’lik skorla galip ayrılan taraf oldu. Kırmızı-karalarımızın golleri; Hakan Taha Özatalay ve Emin Arda Doğan’dan geldi.
U17 Takımımız sahaya şu 11’le çıktı: Arif Mert Durkut, Mehmet Atahan Gürsoy, Ramazan Önder, Taha Necati Atay, Umut İslamoğlu, Emin Arda Doğan, Mustafa Eren Gençel, Mustafa Bilge Diyadin, Fırat Tulgayoğlu, Hakan Taha Özatalay, Furkan Enes Uyar
Yedekler: Efe Berk Avcı, Caner Kızılyaprak, Umut Demir, Yalın Alıcı, Enes Uzun, Yusuf Talha Güler, Alper Üstün