Bodrum FK maçı hazırlıklarına devam ettik

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Bodrum FK’ya konuk olacak ekibimiz bu maçın hazırlıklarını devam ettirdi.

Pazar günü deplasmanda Bodrum FK ile karşılaşacak olan kırmızı-karalarımız, teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü. 1,5 saat süren çalışmalara oyuncularımız, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra saha kenarına kurulu istasyonlarda dönüşümlü olarak kuvvet çalışması yapan ekibimiz, gruplar halinde pas organizasyonu ve çabukluğa dayalı oyun oynadı. Antrenman, dar alanda 3 takımın dönüşümlü olarak oynadığı çift kale maçla son buldu.

Buğra takımla çalıştı

Devre arası kampında sakatlık yaşayan ve tedavi süreci tamamlanan tecrübeli oyuncumuz Rahman Buğra Çağıran, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Diğer yandan geçtiğimiz Aralık ayında Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. ile oynadığımız Türkiye Kupası 4. Tur maçında sakatlanan ve tedavisine sağlık ekibimizce devam edilen genç oyuncumuz Arda Çağan Çelik bugünkü antrenmanda takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.