Yukatel Kayserispor: 2 – Gençlerbirliği: 2

Gelişim Ligi 12. hafta karşılaşmasında U17 Takımımız, deplasmanda Yukatel Kayserispor’la 2-2’lik skorla berabere kaldı.

U17 Gelişim Lig’i 12. haftasında, deplasmanda Yukatel Kayserispor’la karşılaşan U17 Takımımız rakibiyle berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Yukatel Kayserispor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlanırken mücadele 2-2’lik skorla berabere sonuçlandı. Gençlerbirliği’mize beraberliği getiren iki golü de Fırat Tulgayoğlu kaydetti.
U17 Takımımız sahaya şu 11’le çıktı; Arif Mert Durkut, Mehmet Atahan Gürsoy, Ramazan Önder, Taha Necati Atay, Umut İslamoğlu, Mustafa Bilge Diyadin, Arda Karakoç, Mehmet Akbal, Yalın Alıcı, Mustafa Eren Gençel, Yunus Emre Ünlü
Yedekler: Efe Berk Avcı, Kaan Çetin, Yusuf Talha Güler, Mustafa Arda Türkay, Fırat Tulgayoğlu