Gençlerbirliği’mizden TSYD Ankara Şubesi’ne iade-i ziyaret

Başkanımız Niyazi Akdaş, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Kulüp Başkanımız Niyazi Akdaş, Basın Sözcümüz Emine Toprak, Futbol Şube Sorumlumuz Serkan Aydın ve Sportif Direktörümüz Emrah Yıldız’ın da yer aldığı heyet, TSYD Ankara Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu. TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan, TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkanımız Niyazi Akdaş ve yanındaki heyeti  TSYD Ankara Şubesi Dernek binasında ağırlayarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Dernek üyeleri ve basın mensuplarının da yer aldığı ziyarette Başkanımız Niyazi Akdaş kendisine yöneltilen soruları da cevapladı. Ankara basını olarak her zaman Gençlerbirliği’nin yanında olduğunu söyleyen TSYD Başkanı Murat Tarhan yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ziyaret sonrası Başkanımız Niyazi Akdaş, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan’a isminin yazılı olduğu Gençlerbirliği forması ve çikolata taktim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.