Çorum FK: 0 – Gençlerbirliği: 8

U16 Gelişim Ligi 12. hafta karşılaşmasında, deplasmanda Çorum FK’ya konuk olan kırmızı-karalarımız, karşılaşmadan 8-0’lık skorla galip ayrıldı.
U16 Gelişim Lig’i 12. haftasında, Çorum FK ile karşılaşan U16 Takımımız, maçı 8-0 galip tamamladı. Kırmızı-karalarımızda goller; Ahmet Emin Şeras (2), Yiğit Evin, Ferhat Yağız Usta, Miran Ergin Soykan, Ertuğrul Sandıkcı, Yunus Emre Ünlü’den gelirken diğer bir gol ise rakip takım oyuncusunun kendi kalesine atmasıyla kaydedildi.
U16 Takımımız sahaya şu 11’le çıktı; Emir Faruk Köseoğlu, Ferhat Yağız Usta, Can Bartu Çığır, Yasin Arda Midiliç, Özkan Çalıkıran, Fatih Ok, Yiğit Evin, Mert Mehmet Çakmak, Ahmet Emine Şeras, Emirzat Baycu, Ahmet Eymen Öztürk
Yedekler: Baki Enes Başbuğ Ürküt, Deniz Onur Mısır, Miran Ergin Soykan, Erdoğan Kanpolat, Baran Yıldız, Ertuğrul, Sandıkcı, Yunus Emre Ünlü