Yeni Transferlerimiz Kazenga LuaLua ve Aaron Tshibola

Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde yeni transferlerimiz Kazenga LuaLua ve Aaron Tshibola için imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Başkanımız Niyazi Akdaş, öncelikle yeni transferlerimizi basına tanıtıp yaptığı açıklamada, yeni oyuncuları aramızda gördüğü için mutlu olduğunu ve Gençlerbirliği için transferin henüz bitmediğini söyledi. İlerleyen haftalarda yeni imza törenleri düzenleneceğinin müjdesini verdi.

Başkanımızın yaptığı açıklamaların ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Basının kendisine sorduğu soruları cevaplayan Aaron Tshibola, orta sahanın her yerinde oynayabildiğini ancak 6-8 numara pozisyonlarında kendisini daha rahat hissettiğini ve oyunu daha iyi yönlendirebildiğini düşündüğünü dile getirdi. Kazenga LuaLua ise geçmişte ağabeyinin Türkiye’de oynaması sebebiyle transfer olmadan önce ağabeyiyle telefonda konuştuğunu ve Türkiye hakkında olumlu şeyler duyduğunu basınla paylaştı. İngiltere ligleri haricinde bir ligde oynamamış olmasına dair sorulan soruya cevap veren LuaLua, bu durumun kendisini çok etkilemeyeceğini, hızlı bir şekilde adapte olmak istediğini ve bunu yeni bir meydan okuma olarak gördüğünü belirterek açıklamalarını sonlandırdı.

Yapılan açıklamaların ardından Kazenga LuaLua ve Aaron Tshibola, kendilerini 2 yıl süreyle Gençlerbirliği’ne bağlayan sözleşmeye imza attılar.