Teknik Direktörümüz Taşkın Aksoy resmi imzayı attı

Gençlerbirliği’mizin yeni teknik direktörü Taşkın Aksoy, tesislerimizde düzenlenen törenle 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Gençlerbirliği’mizin yeni teknik direktörü Taşkın Aksoy, tesislerimizde düzenlenen törenle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. İlhan Cavcav Tesisleri’mizde yapılan imza töreninde Başkanımız Niyazi Akdaş, Başkan Vekilimiz Kubilay Güvenç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Sportif Direktörümüz Emrah Yıldız katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkanımız Niyazi Akdaş, “Taşkın hocamız, bizim eski teknik direktörümüz. Kulübümüzden etik olmayan bir şekilde ayrılması bizi zamanında üzmüştü ve bu birliktelik onun da telafisi gibi oluyor. Hocamıza güveniyoruz. Onunla birlikte iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Kendisiyle 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağız. Hocamız eskiden beraber çalıştığı yardımcı antrenörlerle birlikte çalışacak” dedi.

Takımımızın hedeflerine de değinen Başkanımız Niyazi Akdaş, transfer tahtasını Ocak ayına kadar kaldırdığımız takdirde takıma yeni takviyeler yapabileceğimizi bertti. Başkanımız Akdaş, “Buna göre ligdeki durumumuz belli olur. İlk 7’de olursak Play-off oynarız. Önemli olan bu sene ligde kalabilmek. İlk yarıyı çok genç bir kadroyla sürdürmek zorundayız. Bu yıl değil ama muhakkak önümüzdeki yıl hedefim Play-off” diye konuştu.

TAŞKIN AKSOY, “TAKIMI GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ”

Daha önce de Gençlerbirliği’mizde çalıştığı için uyum süreci yaşamayacağını ifade eden teknik direktörümüz Taşkın Aksoy, “Ben her zaman belirttim, ayrıldıktan sonra da hocalarla iletişimdeydim. Hep takip ediyordum. Kötü ayrıldım ama Gençlerbirliği hakkında hep iyi sözler söyledim. O zamanki durum biliniyor, yönetimle ve şahıslarlaydı benim problemim. Camia ve taraftar hakkında hiçbir zaman kötü söz söylemem, haddime de değildir. Burada seve seve çalıştım ve mutlulukla geldim. 100. yılda çalışmak beni gururlandırıyor. Takımımı güzel günlere taşıyacağız, buna eminim ve çok heyecanlıyım” dedi.

Hedefler konusunda değerlendirmede bulunan Aksoy, şöyle konuştu: “Şu an ilk yarı bitene kadar mümkün olduğu kadar puan toplamak hedefimiz. Ondan sonra yolumuzu daha iyi görebiliriz. Şu anda herkesin hedefi Gençlerbirliği’nin 100’üncü yılında Play-off’u zorlamak ve Süper Lig’e çıkmak ama bence gerçekçi olmamız gerekiyor. İlk hedef 1’inci Lig’de kalıcı olmak. Seneye de transfer tahtası açılırsa yeni hedefler belirtiriz. Benim hedefim bu takımla mümkün olduğu kadar puan toplamak ve iyi futbol oynamak. Ve tabii ki unutmayalım oyuncu yetiştirmek.”

Yapılan konuşmalar ve imza töreninin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.