Kombine bilet fiyatları belli oldu

Yeni sezonda Eryaman Stadı’nda oynayacağımız lig maçlarında geçerli olacak kombine bilet fiyatlarımız belli oldu.

Pandemi nedeniyle statlardan uzak kalan taraftarlarımızın futbola olan özlemlerini gidermesi ve tribündeki yerlerini alabilmesi için yönetim kurulumuz da fedakarlıkta bulunarak fiyatları makul seviyeye çekerken, kadın taraftarlar da tüm kategorilerde %50 indirimle kombine bilet satın alabilecek.

Kombine bilet fiyatlarımız şu şekilde olacak:

Kale Arkası tribün: 150 TL

Maraton tribünü: 200 TL

Kapalı tribün: 250 TL

Kombine biletler, Passolig ile yapılacak görüşmenin ardından bayramdan sonra satışa sunulacak.

Kombine biletlerin yanı sıra kulübümüz tarafından “Haydi Gençler, Gençlerbirliği’ne Nefes Ver” isimli bir kampanya ile çıkarılacak Retro formaların satışı da bayramdan sonra başlayacak.

Gençlerbirliği’nin gençlerini yalnız bırakmamak, Taş Mektep’in asi ruhuyla tribünlerde olmak için siz de formalarınız ve kombine biletlerinizle Eryaman Stadı’ndaki yerinizi alın.