Kick Boks’ta 8 derece kazandık

12-15 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da Kick Boks alanında oldukça büyük bir organizasyon ülkemizde gerçekleştirildi. 55 ülkeden 3200 sporcu 400 antrenör 196 Hakem ve ülke temsilcilerinin yer aldığı organizasyon aynı zamanda dünyanın en çok katılımlı  Kick Boks organizasyonlarından biri oldu.

Bu turnuvada Gençlerbirliği Kick Boks Takımı beş finale adını yazdırdı. Çekişmeli  geçen müsabakalarda  sporcularımız 3 şampiyonluğun yanı sıra  Gümüş Madalya ve 3 Bronz Madalya ile toplamda 8 derece kazandı.

Kick Light kategorisinde Başak Hürmeydan dünya şampiyonu olarak altın madalya alırken sporcularımız Kübra Varlık İkinci ile Meldya Apaydın dünya ikincisi, Hüseyin Karaağaç dünya üçüncüsü oldu.

Light Contact kategorisinde yine Başak Hürmeydan dünya şampiyonluğu madalyasını kulübümüze getirirken bir diğer sporcumuz Gülşah Çakır  dünya üçüncüsü oldu.

K1 Rules kategorisinde Yağmur Özçelik’le dünya şampiyonluğu sevinci yaşayan takımımız, Full Contact kategorisinde de Melike Gençaslan ile bronz madalya sevinci yaşadı.