Kamuoyuna Duyuru

Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün 10 Mayıs 2022 tarihli yönetim kurulu toplantısında 29 Mayıs – 5 Haziran tarihlerinde kulübümüzün olağan kongresinin yapılması konusunda karara varılmıştır.

Başkanımız Niyazi Akdaş liderliğinde toplanan yönetim kurulumuzun almış olduğu karar neticesinde 29 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde kongremiz yapılacak.

İlan edilen 29 Mayıs günü çoğunluk sağlanamaması halinde 5 Haziran Pazar günü Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü’nde yer alan Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda çoğunluk aranmaksızın kongremiz gerçekleşecektir.

Adres Bilgileri:

İlhan Cavcav Tesisleri: Emniyet Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi, No:6 Yenimahalle

Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü: Yücetepe, İsmet İnönü Bulvarı, Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü No:14 Çankaya

Kongrede oy kullanmak isteyen kongre üyelerimizin aidat borçları bulunmaması gerekmektedir.