İzin bitti çalışmalara tam kadro devam…

Gençlerbirliği’mizde maç eksiği bulunan oyuncularımız U19 takımımızla hazırlık maçı oynarken diğer oyuncularımız ise antrenmana çıktı.

Denizlispor maçında uzun süreli forma giyen oyuncularımızın da izinden dönmesiyle ekibimiz bugün tam kadro çalıştı. Denizlispor maçında uzun süreli forma giyen ve izinden bugün dönen oyuncularımız, kulüp antrenörlerimizden Medet Coşkun yönetimindeki antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Lastik egzersizleriyle devam eden antrenmanda daha sonra saha kenarına kurulu istasyonlarda koordinasyon ağırlıklı çalışmaya geçildi. Antrenman 5’e 2 top kapma oyunuyla son buldu.

Denizlispor maçında kısa süreli oynayan ve forma şansı bulamayan oyuncularımız ise bugün U19 takımımızla antrenman maçı yaptı. 1-1’lik eşitlikle son bulan karşılaşmada A takımımızın golünü Volkan Koç atarken U19 takımımızın golünü ise İ.Baran Kayıkçı kaydetti.

A takımımız sahaya; Onur Alp, Ahmet Enes, Hüseyin Can, Kemal (Mustafa), Serkan (Volkan), Ataberk, Göktuğ, Baran, Gökhan Altıparmak, Kağan, Arda (Berkay) 11’iyle çıkarken U19 takımımız ise şu 11’le mücadele etti: Ahmet (İrfan), Volkan, Doğukan, Arda Çağan, Emre (Deniz), Eralp, İ.Baran, Eren (Gökmen), Abdullah, İsmail (Arda), Hacı (Ulaş).