“Bu mucadele ve inançtan vazgeçmeyeceğiz.”

Teknik Direktörümüz Mert Nobre, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu:

“İlk iki hafta da iyi oynadık ama bize galibiyeti getirecek golü bulamamıştık. Maçsız geçen bir haftayı çok iyi geçirdik. Beşiktaş’ı iyi analiz ettik ve elimizden gelenin en iyisini yaparak Beşiktaş deplasmanından galip ayrıldık.

İkinci golü bulabilsek belki daha rahat bir maç olacaktı ama Beşiktaş gibi bir takıma karşı bu mücadele de önemliydi. İlk on bir başlayan ya da oyuna sonradan giren oyuncu ayrımı olmadan bir takım olmak için çabalıyoruz. Daha halen yolun başındayız. Bugün sadece bir galibiyet aldık. Bu galibiyetin değerli olabilmesi için bu oyunu bu isteği önümüzdeki haftalara da yansıtmak olacak.

Birlikte mücadele ettiğimizde neler başarabileceğimizi tüm takım olarak gösterdik. Bu galibiyeti sabırla mücadelemizi destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Onlara söz verdiğimiz gibi , inandığımız yolda devam edeceğiz. Bugün harika oynadık, çok istekliydik. Bugünkü mücadele ve inançtan vazgeçmeyeceğiz. Bize başarıyı bu mücadele ve inancın getireceğini biliyoruz.”