Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmalarla tamamlayan kırmızı-karalarımız, antrenman öncesi üzerinde Atatürk’ün de fotoğrafının yer aldığı Türk bayrağını açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında yarın (Pazar) 19.00’da sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan kırmızı-karalarımız bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Son antrenman öncesi takımımızda teknik heyet, futbolcular ve personelimiz bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zaferi’nin 103. yıl dönümünü, üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı Türk bayrağını açarak kutladı.
Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesislerimizde yapılan antrenmana oyuncularımız ısınma ve koordinasyona yönelik eğlenceli oyunla başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma geçen oyuncularımız, duran top organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı. Yaklaşık olarak 1 saat süren antrenmanı Başkanımız Osman Sungur ve yönetim kurulu üyelerimiz de takip etti.
Yarın (Pazar) sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan ekibimizde kart cezası bulunan Michal Nalepa ile tedavileri devam eden Peter Etebo, Ensar Kemaloğlu, Henry Onyekuru ve Daniel Popa maç kadrosunda yer almıyor.
M’baye Niang Takımla Çalıştı
Haftanın son antrenmanına, takımımızın yeni transferi M’baye Niang da katıldı. 30 yaşındaki forvet oyuncumuz antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken sonraki bölümünde yardımcı antrenörlerimizin nezaretinde bireysel antrenman yaptı.