Gençlerbirliği’nden Sağlık Çalışanları ve Öğretmenlere Davet

Daha önce öğretmenler günü vesilesiyle öğretmenlerimize uygulanan ücretsiz bilet programına sağlık çalışanları ile devam ediyoruz.

Pandemi döneminde üstün gayretleriyle normalleşme sürecini başlatan, stadyumların yeniden taraftarlara açılmasına vesile olan sağlık çalışanlarımız; bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçıyla birlikte sezon sonuna kadar Eryaman Stadı’nda oynayacağımız maçları ücretsiz olarak izleyebilecek.

Ayrıca iki maçta uyguladığımız öğretmenler için geçerli olan ücretsiz bilet uygulaması da sezon sonuna kadar uzatıldı

Sağlık çalışanları ve öğretmenlere, kulübümüz tarafından bilet tanımlanabilmesi için Passolig kartlarının olması ve stadyuma giriş protokolü gereğince aşı kartlarının uygun olması gerekmektedir.

Maça gelmek isteyen sağlık çalışanları ve öğretmenler, sağlık çalışanı olduklarına dair kimlik kartları/öğretmen kimlik kartları ile HES kodlarını WhatsApp üzerinden bize iletmeleri gerekmektedir.

Bilet yüklemesi için ilgili WhatsApp hattı numarası: 0 (531) 219 63 52