Gençlerbirliği U19 1-3 Bursaspor U19

Gençlerbirliği U19 takımı, TFF 1.Lig U19 Gelişim Ligi’nin beşinci haftasında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde Bursaspor U19 takımını konuk etti.
Maçın henüz 9. dakikasında sağ kanattan yapılan ortayı, düzgün bir kafa vuruşuyla tamamlayan Baran Başyiğit’in golüyle 1-0 öne geçtik.
İki takım arasında çekişmeli bir mücadeleye sahip olan maçın 30. dakikasında ceza sahamız içinde yapılan faul sonrasında Bursaspor U19 takımının oyuncusu Bilal Güney’in penaltıdan kaydettiği golle maçta 1-1’lik eşitlik sağlandı. İlk yarı da bu skorla sona erdi.
Ercan Düzgör yönetimindeki takımımız, karşılaşmanın ikinci yarısında baskılı oyununa devam etmesine rağmen kalesinde gördüğü gollere engel olamayarak sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.
Bu sonuçla birlikte Gençlerbirliği U19 takımı, 2021-2022 Sezonu TFF 1. Lig Gelişim Ligleri’nde oynadığı 5 maç sonunda 9 puanda kaldı.