Yukatel Kayserispor 2-0 Gençlerbirliği

Liglere verilen milli takım arasında Yukatel Kayserispor ile Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu’nda hazırlık maçında karşı karşıya gelen takımımız, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Kayserispor: Cenk Gönen (57.dk Bilal), Ramazan Civelek (62.dk Talha), Joseph Attamah, Yasir Subaşı, Nurettin Korkmaz (46.dk Gökhan), Carlos Mane, Manuel Fernandes (46.dk Anthony) , Michel Kemen, İlhan Parlak (46.dk Eray), Mustafa Pektemek, Miguel Cardoso (81.dk Ethem)

Gençlerbirliği: Übeyd Adıyaman (80.dk Onur Alp Sarman), Furkan Şeker (61.dk Ömürcan Artan), Arda Kızıldağ (61.dk Metehan Mert), Mert Kula (46.dk Gökhan Gül), Musa Şahindere, Aaron Tshibola, Dmytro Grechyshkin (61.dk Barış Alıcı), Aksel Aktaş, Oleksandr Belyaev, Sintayehu Sallalich, Gökhan Altıparmak (46.dk İlker Karakaş)

Goller: 48.dk Gökhan Sazdağı, 72.dk Carlos Mane