Basın Açıklaması

Altınordu FK maçının ardından Basından Sorumlu Asbaşkanımız Muammer Akyüz, gündeme dair açıklamalarda bulundu:

“Sezonun beşinci haftasında sahamızda oynadığımız Altınordu maçını kazanarak ilk üç puanımızı almış olduk.

Altınordu takımı genç kadrosu ile çok koşan, çok mücadele eden bir takım, oynadığı her takımı da zorlayacak bir yapıya sahip olduğu ortada.

Takımımız erken gol yemesine rağmen maçtan düşmedi, maçın sonuna kadar da mücadelesini sürdürdü.

Bu galibiyet elbette her şeyin güllük gülistanlık olduğu anlamına gelmemekle birlikte , takımımıza iyi bir moral motivasyon olmuştur. Tabi ki taraftarlarımıza da.

Sezon başından beri söylüyoruz bu takım yeni kuruldu, zamana ihtiyacı var. Geçen her hafta ortaya koyduğu mücadele ve takım olma ruhu bu görüşümüzün doğru olduğunu gösteriyor. İlerleyen haftalarda daha iyi futbol, daha çok mücadele eden bir takım olacağımıza inanıyorum.

Pazar günü oynayacağımız zorlu Samsunspor deplasmanından da üç puanla dönmek hepimizin arzusu ve inancıdır.

Taraftarlarımızın bu takıma güvenmelerini ve inanmalarını istiyorum. Takımımızın ilerleyen haftalarda bu güvenin karşılığını vereceğine biz de inanıyoruz.”