19 Ekim 2013

KASIMPAŞA: 3
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: İlker Meral, Serkan Akal, Hakan Yemişken
G.BİRLİĞİ: Ramazan, Serkan Yanık, Ahmet, Tosiç, Uğur (Dk.46 Sedat), Özgür, Petroviç (Dk.52 Milan), Jimmy, Tomiç, Oktay (Dk.74 Deniz), Zec
K.PAŞA: Isaksson, Elyasa, Yalçın, Donk, Sancak, Kerem, Pereira (Dk.88 İlhan), Viudez (Dk.31 Adem), Scarione, Babel, Sanharib (Dk.84 Özer)
GOLLER: Dk.7 Ahmet (G.Birliği), Dk.16 Tabare, Dk.27 Oscar, Dk.39 Babel (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Elyasa, Donk, Pereira, Isaksson (Kasımpaşa), Oktay, Milan, Jimmy, Tosiç, Sedat, Özgür (G.Birliği)
Ligde uzun süredir galibiyet hasret çeken ekibimiz, Kasımpaşa karşısında iyi başladığı mücadeleyi 3-1 kaybetti. Maça hızlı, tempolu başlayan ve Ahmet’in kafa golüyle öne geçen takımımız rakibin ilk yarıda bulduğu gollere karşılık veremedi ve haftayı puansız geçti.
7. dakikada kazanılan korner atışını paslaşarak kullanan ekibimizde Tomiç, topu Jimmy’ye verdi. Bu futbolcunun bekletmeden arka direğe yaptığı ortada, iyi yükselen Ahmet, meşin yuvarlağı kafayla rakip ağlara gönderdi: 1-0.
15.dakikada Babel’in soldan ceza alanının dışından sert şutunda top yan direkten oyun alanına döndü. Pozisyonu iyi takip eden Viudez, direkten gelen topu kafayla ağlara gönderdi: 1-1.
26.dakikada Uğur’un rakip ceza sahasına doldurduğu topta Zec’in vuruşu kornere gitti. İkinci kornerde top Isaksson’da kaldı 1-1
28.dakikada Scarione, ceza alanı çizgisi üzerindeki karambolde kaleyi karşıdan gören pozisyonda plase vuruşla skoru 1-2 yaptı.
36.dakikada Jimmy’nin ceza alanının dışından sert vuruşunda kaleci Isaksson, meşin yuvarlağı yumruklayarak çeldi.
39.dakikada Scarione topu uygun durumdaki Babel’e çıkardı. Bu futbolcunun yaptığı vuruşta topu filelere bıraktı: 1-3.
47.dakikada Sanharib, Babel’in ara pasında kaleci Ramazan ile karşı karşıya kaldı. Sanharib’in vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ramazan’ın ayağından oyun alanına döndü.
54.dakikada Jimmy’nin ceza alanına girdikten sonra yerden sert şutunda, kaleci Isaksson meşin yuvarlağı yatarak kornere çeldi.
57.dakikada Tosiç soldan getirdi topu ortaladı savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı meşin yuvarlak Tomiç’te kaldı. Tomiç’in şutu az farkla dışatı çıktı.
60.dakikada Jimmy’nin sağ kanattan ceza sahasına inerken çektiği sert şutu kaleci kornere çeldi.
70.dakikada Tosiç, topu uygun durumdaki Oktay’a çıkardı. Kaleyi karşıdan gören pozisyonda Oktay’ın plase vuruşu yan direğe çarparak oun alanına döndü ve rakip defans topu uzaklaştırdı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca rakip sahadan 3-1 galip ayrıldı.