9 Ağustos 2015

OSMANLISPOR: 2 (4)
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Serkan Tokat, Recep Yıldırım, Osman Karakaş
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Ferhat Görgülü (Dk.46 Hikmet), Latovlevici (Dk.59 Uğur), Martin (Dk.79 Berat), Skulason (Dk.25 Doğa), İrfan Can, Dimitriadis (Dk.59 H.İbrahim), Atabey (Dk.67 Tomic), El Kabir
OSMANLISPOR: Artur, Hakan (Dk.46 Vrsajevic), Soro, Numan, Muhammed (Dk.46 Bilal), Ndiaye, Musa (Dk.46 Umut), Umar (Dk.46 Galip), Torje (Dk.68 Tisdell), Erdal, Serdar (Dk.81 Mahmut)
GOLLER: Dk.11 Serdar, Dk.52 Umut (Osmanlıspor), Dk. 45 ve 90 El Kabir (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Soro, Ndiaye, Mahmut (Osmanlıspor), El Kabir, İrfan Can (Gençlerbirliği)
TSYD Ankara Şubesi’nin düzenlediği Devrim Sağıoğlu dörtlü futbol turnuvasının finalinde Osmanlıspor ile oynayan ekibimiz, normal süresi 2-2 sona eren mücadeleyi penaltı atışları sonrası 5-6 kaybederek ikinci oldu. Kupayı Kaptanımız Ahmet Çalık, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Kerem Öncel’den aldı.
11.dakikada Torje’nin sol taraftan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Serdar takımını 1-0 öne geçirdi.
45.dakikada Ahmet Oğuz’un uzun taç atışında ceza alanı içinde iyi yükselen El Kabir, yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1.
52.dakikada Torje’nin sol taraftan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topla buluşan Umut, yaptığı kafa vuruşuyla takımını bir kez daha öne geçirdi: 1-2.
90. dakikada Ahmet Çalık’ın sağ taraftan yaptığı ortada Berat’ın aşırdığı topla buluşan El Kabir, ikinci kez kafa golüyle skoru eşitleyince müsabakanın normal süresi 2-2 sona erdi.
Direk penaltı atışlarına geçilen müsabakada takımımız adına Tomic, Berat ve İrfan Can penaltı atışlarını gole çevirirken, Uğur ve El Kabir’in atışlarından sonuç alamadık.
Osmanlıspor’da ise Galip, Erdal, Umut, Ndiaye, atışlarda başarılı olurken, Tisdell penaltı atışını kaçırınca turnuvanın sonucu Osmanlıspor lehine 6-5 sona erdi ve kupayı kazanan taraf oldu.