2 Kasım 2013

GENÇLERBİRLİĞİ: 2
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Ali Saygın Ögel, Samet Çavuş
SB ELAZIĞSPOR: Zülküf, İbrahim Kaş, Özgür, Deniz, Vitolo (Dk.81 Mehmet Nas), Serdar (Dk.76 Köksal), Sane, Sow, Hadji (Dk.30 Onur), Moore, Noyan
G.BİRLİĞİ: Ramazan, Sedat, Serkan Kurtuluş, Ahmet, Uğur, Jimmy ( Dk.87 Oktay), Özgür (Dk.62 Doğa), Petroviç, Gosso, Stancu, Zec (Dk.69 Tomiç)
GOLLER: Dk.42 Onur Ayık (SB Elazığspor), Dk.45 Sedat, Dk.85 Stancu (G.Birliği)
Sarı kartlar: Özgür, Vitolo, Sow (SB Elazığspor), Sedat, Gosso, (Gençlerbirliği)
Ligde 7 haftadır galibiyet hasreti çeken ekibimiz, bu suskunluğunu Elazığ deplasmanında dindirdi. Rakip ev sahibi karşısında geriye düştüğü mücadeleyi Sedat ve Stancu’nun kaydettiği gollerle kazanmasını bilen ekibimiz kendisine olan ‘öz’ güvenini yeniden buldu.
17.dakikada Stancu, topu müsait pozisyondaki Zec’e vermek istedi. Sow, kademeye girerek gol olabilecek topu kornere gönderdi.
20.dakikada Moore’un pasında ceza alanı yayı üzerinde topla buluşan Hadji’nin vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
42.dakikada gelişen Serdar’ın pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Onur’un şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.
45.dakikada Petroviç’in kullandığı serbest vuruşta, Jimmy arka direkte topu kafayla altı pasa indirdi. Sedat’ın yakın mesafeden vuruşunda beraberlik golü ağlarla buluştu: 1-1.
top ağlara gitti: 1-1
52.dakikada sağ kanattan Jimmy, topu ceza sahasındaki Petroviç’e gönderdi. Petroviç’in kafa şutunda kaleci Zülküf, topu son anda çelerek gole izin vermedi.
67.dakikada Serdar’ın ceza alanı dışından sert vuruşunda, Ramazan topu iki hamlede kontrol etti.
71.dakikada ceza alanında topla buluşan Tomiç’in şutunda kaleci Zülküf, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
84.dakikada Stancu’nun sol kanattan ortasında Petcoviç’in kafa vuruşunda kaleci Zülküf, uzanarak topu son anda kornere çeldi.
85.dakikada Petroviç’in ara pasında topa hareketlenen Stancu, ceza sahası içinde yerden sert bir vuruşla topu karşılaşmanın skoru olarak ağlara bıraktı: 1-2.