20 Ağustos 2012

Şeker Tadında Başladık 3-1

G.BİRLİĞİ: 3 MP ANTALYASPOR:1 | STAT: 19 Mayıs | HAKEMLER: Mete Kalkavan, Alpaslan Dedeş, Ceyhun Sesigüzel | G.BİRLİĞİ: Ramazan, Cem (Dk.46 Mehmet Sedef), Kuluşiç, Aykut, Tosiç, Hurşut, Azofeifa, Mehmet Kara, Zec, Jimmy (Dk.69 Oktay), Lekic (Dk.69 Artun) | MP ANTALYASPOR: Ndjock, Ali, Zizic, Deniz, Minev, Emrah (Dk.80 Janda), Uğur, İbrahim (Dk.87 Koray), Diarra (Dk.84 Mehmet Eren), Tita, Isaac | GOLLER: Dk.81 Oktay, Dk.83 ve Dk.90 Zec (G.Birliği), Dk.66 Uğur (MP Antalyaspor) | Sarı kartlar: Cem, Mehmet Kara, Kulusic (G.Birliği), Minev, Diarra (MP Antalyaspor)

STSL’ne MP Antalyaspor mücadelesiyle start veren ekibimiz çifte bayram sevinci yaşadı. Rakip karşısında devreyi golsüz kapayan ve ikinci yarıda 1-0 geriye düşen takımımız son 10 dakikadaki müthiş dönüşü ile sezona galibiyetle başladı. Oktay ile skoru dengeleyen ve Zec’in (2) golleriyle neticeyi ilan eden ekibimiz çifte bayram yaptı: 3-1. 3.dakikada gelişen rakip atağında Emrah’ın sağ taraftan yaptığı ortada kaleye yönelen top üst direkten döndü. 27.dakikada Tita’nın kullandığı serbest vuruşta, top az farkla üstten auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 berabere tamamlandı. 61.dakikada Tosiç’in ceza alanı dışından yaptığı vuruşta, top kaleci Ndjock’da kaldı. 66.dakikada Tita’nın kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde iyi yükselen Uğur, yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1. 71 dakikada Oktay’ın sol taraftan pasında ceza alanı içinde topla buluşan Zec’in vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti. 78.dakikada Hurşut’un sağ taraftan ortasında Artun’un kafayla yaptığı vuruşta, top kaleci Ndjock’un ellerinde kaldı. 81.dakikada Azofeifa’nın sol taraftan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde iyi yükselen Oktay’ın kafayla yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1. 83.dakikada sol taraftan ceza alanına giren Oktay’ın ortasında altıpas içinde uygun durumda topla buluşan Zec, takımını öne geçiren golü kaydetti: 2-1. 90.dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Zec, yaptığı düzgün ve sert vuruşla kendisinin ikinci müsabakanın ise skorunu getiren golü attı: 3-1.