SAYIN İLHAN CAVCAV MEZARI BAŞINDA ANILDI

Başkanımız Niyazi Akdaş, Asbaşkanımız Muammer Akyüz, Genel Müdürümüz Ergun Maraşlı ve heyetindeki ekip bugün Cebeci Asri Mezarlığı’nda Onursal Başkanımız İlhan Cavcav’ı vefatının 5. yıl dönümünde andı.

Başkanımız Niyazi Akdaş, Onursal Başkanımız İlhan Cavcav için yaptığı açıklamada:

“Ülke futboluna büyük hizmetleri olan duayen başkanımızın ölümünün beşinci yılında anarken; bize bıraktığı emanete layık olmaya çalışıyoruz.

Onun Gençlerbirliği sevgisi, bize bıraktığı en büyük emanettir, bu emanetin bilinceyiz. Arkasında bıraktığı bu emanete sahip çıkacağız. Bilinmelidir ki, Gençlerbirliği geçmişi başarılarla dolu bir kulüptür. Camia olarak hep birlikte kenetlenip, bu kulübü yeniden Süper Lig’e çıkartmak bizim hedefimizdir.

Değerli Başkanımız, ölümünüzün beşinci yılında sizi sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.” dedi.