Niyazi Akdaş Yeniden Başkanlığa Seçildi

Olağan Genel Kurulumuz Karayolları Genel Müdürlüğü’nde yapıldı.

Başkanımız Niyazi Akdaş, tek aday olarak girdiği seçimde delegelerin 377’sinin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Başkanımız Niyazi Akdaş’ın yönetim kurulunda yer alan isimler ise şu şekilde olacak:

Sinan Aydın, İsmet Beltan, Talip Çankırı, Eraslan Er, Emre Gökdemir, Murat Güneş, Kubilay Güvenç, Kadir Hatipoğlu, Murat Karahan, Cem Karakaşoğlu, Kenan Memiş, Esra Özel, Sezgin Özkan, Arif Ölmez, Mehmet Soylu, Emine Toprak, Vahit Vardar, Şahap Yaralı.

Başkanımız Niyazi Akdaş, yaptığı konuşmada, “Gençlerbirliği’ne yakışır şekilde bir şirketleşme süreci geçireceğiz. Bugün buraya gelerek yoğun bir katılım gösteren delegelerimize de teşekkür ediyorum. Gençlerbirliği’nin birlik ve beraberlik ile tüm zorlukları aşacağına olan inancım tam. Sezon başlıyor, çok bir zamanımız da kalmadı. Bir an önce transfer yasağını kaldırarak, kadromuzu kurmak istiyoruz. Bu sezon çok güçlü takımlarla yarışacağız. Bu sezon daha zorlu bir lig bizi bekliyor.”dedi.