2 Kasım 2013

Mehmet Özdilek’ten 2 yıllık imza

Bugün tesislerimizde gerçekleştirilen imza töreniyle birlikte Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek kendisini 2 yıllığına Gençlerbirliği’ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde Başkanımız İlhan Cavcav ve yöneticilerimiz Tarık Artukmaç, Murat Cavcav, Enis Safi, Arif Ölmez, Hakan Kaynar ile Hıfzı Kuruşa hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Başkanımız İlhan Cavcav; “ Gençlerbirliği olarak sezona büyük ümitlerle başladık. Fakat 7-8 hafta sonucunda teknik direktör değişikliğini zaruri oldu. Yönetim Kurulumuzla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde gerek futbolculuğuyla gerekse Antalyaspor’daki teknik direktörlüğüyle kamuoyunun beğeni ve takdirlerini kazanmış Mehmet Özdilek’i takımımızın başına getirmeyi uygun gördük. Kendisiyle yaptığımız görüşmede mutabakatsız konu yok diyebilirim. Bu nedenle 7 aylık bir süreç değil de 2 yıllık bir sözleşme imzalamayı uygun gördük. Gönül ister ki Avrupa’daki gibi teknik direktörlerle uzun dönemler çalışabilelim. Ama hiçbir değişiklik keyfiyetten olmuyor. Bu değişiklikler zaruruyietlerin bir sonucu. Mehmet Özdilek ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Umarım Mehmet Özdilek uzun yıllar Türk futboluna takımımızda hizmet verir. “ şeklinde konuştu.

Başkanımız İlhan Cavcav’ın ardından Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek de bir konuşma yaparak; “Geçmişe takılıp kalmamak gerekiyor. Gençlerbirliği’nin şu anki durumu ne başkanına ne camiasına ne hocasına ne futbolcusuna ne de taraftarına yakışmıyor. Türkiye’nin lokomotif takımlarından olan Gençlerbirliği’ni layık olduğu yerlere getireceğiz hep birlikte.” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.