1 Kasım 2017

Kupa maçı biletleriyle ilgili duyuru

Çarşamba günü 19 Mayıs Stadı’nda Tuzlaspor’u konuk edeceğimiz kupa maçının bilet fiyatları açıklandı. Bu maçta kombine bilet sahibi taraftarlarımız, kombine biletleriyle maçı ücretsiz olarak izleyebilecekler. Ayrıca prosedür gereği Tuzlaspor’a ayrılan bölümde Passolig kart sahibi olma şartı aranmazken, Gençlerbirliği’ne ayrılan alanlarda Passolig kartı ile giriş sağlanacak. Gençlerbirliği tribünlerine ayrılan bölümlerde Maraton tribün 5 lira artı hizmet bedeli, kapalı tribün 7,5 lira artı hizmet bedeliyle satışa sunulacak. Gençlik Parkı tarafında yer alan kale arkası tribünlerine kombine bilet sahibi taraftarlarımız girebilecek ancak bu bölümde ayrıca bir bilet satışı olmayacaktır. Misafir tribüne ayrılan saatli kale arkası ise yine 5 lira artı hizmet bedeli ile satışa sunulacaktır.