Kick Boks’ta kupa ve madalyalar Gençlerbirliği’mize

Sakarya Meydan Muharebesi’nin yıldönümü kapsamında düzenlenen “Son Kale Haymana Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonası”nda, Gençlerbirliği’miz takım halinde 2.’lik kupası ve 11’de madalya kazandı.

Sakarya Meydan Muharebesi’nin yıldönümü kapsamında Haymana Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Son Kale Haymana Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonası”nda Gençlerbirliği’miz madalyaya doymadı. 6 ilden 34 kulüp ve 420 sporcunun katıldığı şampiyonada Gençlerbirliği’miz takım halinde 2.’lik kupasını alırken; 6 birincilik, 1 ikincilik, 4 de üçüncülük olmak üzere toplamda 11 madalyanın sahibi oldu.

Büyükler Kick Light’ta G.Melda Apaydın; Gençler Kick Light’ta Yavuzhan Mahdum, Batuhan Ünal, Rabia Aygün; Yıldız Kick Light’ta Öznur Ayhopa, Safiye Yayılkan altın madalyanın sahibi olurken Gençler kategorisinde G.Tuğba Yıldırım gümüş madalya aldı. Gençler kategorisinde Fatih Aygün, Yıldızlar kategorisinde Hüseyin Karaağaç, Aslı Elmira Eker ve Tuğrulhan Ünal ise bronz madalya kazanan sporcularımız oldu.

Aldığı kupa ve madalyalarla camiamızın yüzünü güldüren sporcularımıza teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.