Kamuoyuna Duyuru

Başkanımız Murat Cavcav ve yönetim kurulu üyelerimiz, gelen talep doğrultusunda 18 Eylül 2020 tarihinde taraftarımızla bir araya geldi.

Toplantı karşılıklı fikir alışverişi şeklinde ve centilmenlik çerçevesinde geçti. Taraftarımız görüşlerini ifade etti, başkanımız Murat Cavcav da cevaplarını verdi.

Sonrasında ise görüşmede yer alan taraftarlarımızın Gençlerbirlikli centilmenliğine, akademik ve iş kariyerlerine yakıştıramadığımız subjektif değerlendirmelerle kurgulanan bir metin basına servis edildi.
Başkanımızın, taraftarımızla yaptığı samimi toplantının içeriğini subjektif değerlendirmelerle metinleştirmek iyi niyeti suistimal; içeriği, eksik ve subjektif değerlendirmelerle basına servis etmek de görevi kötüye kullanmaktır.

Yasal yollara başvurma hakkımız saklıdır.

Gençlerbirliği Spor Kulübü