24 Ağustos 2015

GENÇLERBİRLİĞİ: 1
STAT: Akdeniz Üniversitesi
HAKEMLER: Özkan Çeliker, Muhittin Gürses, Gökhan Memişoğlu
ANTALYASPOR: Fornezzi, Lokman, Celutska, Ömer, Kvesic, Osman (Dk.46 Emre), Zeki, Kadir, Emrah (Dk.62 Serdar), Lazarevic (Dk.83 Mbilla), Eto’o
GENÇLERBİRLİĞİ: Ferhat Kaplan, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Atta, Latovlevici, Skulason, Dimitriadis, Spelmann (Dk.80 Halil İbrahim), İrfan Can, Tomiç (Dk.62 Uğur), El Kabir (Dk.72 Berat)
GOLLER: Dk.36 El Kabir (Gençlerbirliği), Dk.76 Lazarevic, Dk.88 Mbilla, Dk. 90 Eto’o (Antalyaspor)
Sarı Kartlar: İrfan Can, Skulason, Spelmann , El Kabir, Uğur, Ahmet Oğuz, Berat (Gençlerbirliği), Lazarevic, Mbilla (Antalyaspor)
Mutlak puan arzusuyla çıktığımız Antalyaspor mücadelesinde öne geçmemize rağmen sahada kapanışı yapan taraf ev sahibi oldu: 3-1. Karşılaşmanın genelinde iyi oyun sergilememize karşın skoru belirleyen unsur basit hatalardan oluştu. Maçın ilk yarısında El Kabir ile devreyi 1-0 önde tamamlayan ekibimiz, ikinci yarının son çeyreğinde Lazareviç, Mbilla ve Eto’o’nun gollerine engel olamadı ve deplasman maçını 3-1 kaybetti.
13.dakikada Kadir’in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Eto’o, topu sağında bulunan Emrah’a yuvarladı. Bu oyuncunun şutunda meşin yuvarlağı kalecimiz Ferhat kontrol etti.
27.dakikada El Kabir’in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Spelmann’ın sağ çaprazdan şutunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
31.dakikada Osman’ın attığı pasla topla buluşan Lazarevic’in şutunda, meşin yuvarlak kalecimiz Ferhat’ın müdahalesiyle az farkla yandan kornere çıktı.
36.dakikada ani gelişen atağımızda, Spelmann’ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında topla buluşan El Kabir, topu kaleci Fornezzi’nin solundan ağlarla buluşturdu: 0-1.
46.dakikada ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Emrah, meşin yuvarlağı kafayla Kadir’e indirdi. Kadir’in şutunda kalecimiz Ferhat topu kontrol etti.
60.dakikada Tomiç’in ara pasıyla topla buluşan El Kabir, kaleci Fornezzi ile karşı karşıya kaldı. El Kabir’in şutunda meşin yuvarlak kaleci Fornezzi’den döndü. Dönen topu tamamlayan Latovlevici’nin şutu yandan auta çıktı.
70.dakikada İrfan Can’ın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren El Kabir’in şutunda, meşin yuvarlak kaleci Fornezzi’nin müdahalesiyle oyun alanına döndü.
76.dakikada Antalyaspor beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan Serdar’ın ceza sahasına ortasında, Lazarevic yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1.
88.dakikada Kvesic’in sol kanattan ortasında, Mbilla’nın arka direkte kafa vuruşunda top kalecimiz Ferhat’ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 2-1.
90.dakikada topla sol kanattan ceza sahasına giren Serdar, müsait pozisyondaki Eto’o’yu gördü. Kamerunlu futbolcunun şutunda top ağlara gitti ve maçın skoru belirlendi: 3-1.