7 Mayıs 2016

GENÇLERBİRLİĞİ: 1
STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, İbrahim Bozbey
M. SIVASSPOR: Setkus, Gökhan, Boye, Oumari, Ziya, Yiğit, Taouil (Dk.90 İbrahim), Tanase (Dk.57 Texeira), Burhan, Chahechouhe, Hasan (Dk.46 Beykan)
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet Oğuz, Kuluşiç, Ahmet Çalık, Halil İbrahim (Dk.88 Hakan), Landel, Selçuk, Campos, Serdar (Dk.81 Aydın), İrfan Can Kahveci (Dk.82 Doğa), Stancu
GOLLER: Dk.17 Ahmet Çalık (Gençlerbirliği), Dk.62 ve 90 (Pen) Chahechouhe (M. Sıvasspor)
KIRMIZI KART: Gökhan (Dk.71 M.Sıvasspor)
Sarı kart: Chahechouhe (M. Sıvasspor)
Küme düşme bölgesinde yer alan rakibimiz önünde ilk yarıda etkili bir oyun sergileyen ve aradığı golü 17.dakikada Ahmet Çalık’la bulan ekibimiz kaçırdığı sayısız pozisyonda final vuruşlarını yapamadı. İlk yarıda kaçan fırsatların faturasını rakip ikinci yarıda ağır ödetti ve iyi başladığımız mücadele 2-1 sona erdi.
14.dakikada Serdar’ın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, kaleci Setkus’un elinden kaçırdığı top, kale direğinin yanından kornere çıktı.
17.dakikada İrfan sağdan kullandığı korner atışında topu ceza alanı dışına gönderdi. Ahmet Oğuz’un yeniden içeriye doldurduğu topu altı pas içinde iyi yükselen Ahmet Çalık, kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 0-1.
35.dakikada Burhan’ın sağdan kullandığı korner atışında Yiğit’in bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.
38.dakikada Landel’in defansın arkasına gönderdiği topa hareketlenen ve sağdan ceza alanına giren Stancu’nun çapraz pozisyondan vuruşunda, top direğin yanından az farkla auta gitti.
41.dakikada Campos çalımlarla harika taşıdığı topu Landel’e çıkardı. Defanstan seken topa Landel iyi vuramadı ardından Seredar’ın şutu sonuç getirmedi.
62.dakikada Taouil’in uzun pasında Burhan’ın göğsüyle aktardığı topu önünde bulan Chahechouhe’nun ceza alanı sağ çaprazından vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.
85.dakikada Aydın’ın pasında Landel topa sahip olamadan rakip kaleci meşin yuvarlağı bloke etti.
87.dakikada Ziya’nın soldan ceza alanına ortasında, Burhan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalecimiz Hopf’ta kaldı.
89.dakikada Ahmet Oğuz’un ceza alanı dışından sağ çaprazdan şutunda, kaleci Setkus topu kornere çeldi.
90.dakikada Boye’nin vuruşunda, top ceza alanındaki karambolde oluşan pozisyona hakem Tolga Özkalfa, yardımcısının uyarısıyla topa elle temas gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Chahechouhe, topu filelerle buluşturarak maçın skorunu belirledi.