1 Kasım 2019

Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzaladık

Yeni teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile bugün İlhan Cavcav Tesisleri’nde resmi sözleşme imzaladı. Başkanımız Murat Cavcav ve Basın Sözcümüz Musa Samur’un yer aldığı toplantıda kulübümz ve Hamza Hamzaoğlu sezon sonuna kadar anlaşmaya varılan sözleşmeye imza attı.
Başkanımız Murat Cavcav, “Hamza Hamzaoğlu kariyeri ve efendiliğiyle bilinen bir isim. Bizi hak ettiğimiz yere taşıyacak isim olduğunu düşündüğümüz için de göreve getirdik. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.
Hamzaoğlu ise “İyi bir takım var burada , bunu biliyoruz ama bizi buraya getiren takımdan ziyade Gençlerbirliği ismiydi. Rahmetli İlhan Başkan’la da görüşmelerimiz olmuş ama çalışma fırsatı elde edememiştik. Gençlerbirliği’ni hak ettiği yerlere hep birlikte çıkaracağız. Gençlerbirliği yukarıları hak ediyor.” Dedi.
Törenin sonunda Murat Cavcav ve Hamza Hamzaoğlu sözleşmeyi imzalayarak basın mensuplarına poz verdi.