10 Temmuz 2013

Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği’nin değerli üyelerine…

Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği’nin değerli üyeleri;

Tüzüğümüz gereğince, geçmiş yıllara ait bulunan aidat borçlarınızı ödemeniz gerekmektedir. Aidat yatırma işlemleri Gençlerbirliği Spor Kulübü İlhan Cavcav Tesisinde nakit ve/veya kredi kartı ile yapılabilmektedir. Ayrıca siz değerli üyelerimiz birikmiş aidat borçlarınızı Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği’ne ait banka hesabına da (Türkiye İş Bankası Güvenevler Şubesi 4242-377855 / IBAN : TR03 0006 4000 0014 2420 3778 55) yatırabilirsiniz. Detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği iletişim bilgileri aracılığı ile bizlere ulaşabilirler.

Bu konuda gerekli hassasiyeti gösteren üyelerimize teşekkür ederiz.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği

Not : Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği’ne ait banka hesabına borçlarını yatıracak üyelerimizden ödeme açıklamalarında üye numarasını, yatırdıkları aidat yıllarını ve kendilerine ait olmayan başka bir hesaptan yatırmaları durumunda isim soyisim belirtmelerini rica ederiz.