17 Mart 2018

Gençlerbirliği 1-1 TM Akhisarspor

Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Kerem Ersoy
Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz, Luccas Claro (Dk. 32 Manu), Palitsevich, Alper Uludağ, Uğur Çiftçi, Scekic, Khalili (Dk. 62 Serdar Özkan), Sessegnon, Aydın Karabulut (Dk. 68 Deniz Yılmaz), Skuletic
Teleset Mobilya Akhisarspor: Lukac, Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu (Dk. 42 Dany), Ömer Bayram, Soner Aydoğdu (Dk. 84 Aykut Çeviker), Sissoko, Muğdat Çelik, Eray Ataseven, Larsson (Dk. 78 Olcan Adın), Seleznov
Goller: Dk. 43 Seleznov (Teleset Mobilya Akhisarspor), Dk. 90+3 Skuletic (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Dk. 27 Luccas Claro, Dk. 63 Palitsevich (Gençlerbirliği), Dk. 58 Eray Ataseven (Teleset Mobilya Akhisarspor)
Karşılaşmanın 7. dakikasında Soner Aydoğdu’nun kullandığı köşe atışında Gençlerbirliği ceza alanında iyi yükselen Mustafa Yumlu’nun kafa vuruşunda topu kaleci Hopf, kontrol etti.
21. dakikada Sessegnon’un Akhisarspor ceza alanının sağından yaptığı ortada Skuletic’in kafa yaptığı vuruşta top, kale direğinin yanından auta çıktı.
43. dakikada Soner Aydoğdu’nun pasında topla ceza alanında buluşan Seleznov’un dönerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.
Maçın ilk yarısı Teleset Mobilya Akhisarspor’un 1-0 üstünlüğüyle bitti.
59. dakikada Aydın Karabulut’un Akhisarspor ceza alanının ağından yaptığı ortada ceza alanında Skuletic’in kafayla yaptığı vuruşta top kaleci Lukac’ta kaldı.
74. dakikada Skuletic’in Akhisarspor ceza alanında kafayla sektirdiği topla arka direkte buluşan Serdar Özkan’ın vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Lukac kornere çeldi.
77. dakikada Sessegnon’un Akhisarspor ceza alanının solundan kullandığı korner atışında Skuletic’in kafayla yaptığı vuruşta topu Lukac kontrol etti.
84. dakikada Lopes’in ceza alanına girdikten sonra yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kale direğinden döndü. Yeniden topla buluşan Lopes’in ikinci kez vuruşunda top açıyı iyi kapatan Hopf’a çarparak kornere gitti.
88. dakikada Ahmet Oğuz’un Akhisarspor ceza alanının sağ çaprazından yaptığı yaptığı ortada Manu’nun kafa vuruşunda top üst ağlarda kaldı.
90. dakikada Lopes’in pasında topla uygun durumda buluşan Seleznov’un vuruşunda meşin yuvarlak direğin üstünden auta gitti.
90+3. dakikada Akhisarspor ceza alanında savunma ve kalecinin hatası sonucu oluşan karambolde topa son anda dokunan Skuletic takımımıza beraberliği getiren golü kaydetti.
Maç, 1-1 eşitlikle tamamlandı.