23 Ağustos 2014

GAZİANTEPSPOR: 2
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Kemal Uğurlu, Mustafa Sönmez, Serkan Çimen
G.BİRLİĞİ: Dahlin, Hakan, Hikmet, Tosic, Uğur (Dk.46 Sedat), Doğa (Dk.83 Çağrı), Guido (Dk.81 Antal), Gosso, Nizamettin (Dk.86 İrfan), Stancu (Dk.81 Berat), Mervan (Dk.55 Deniz)
G.ANTEPSPOR: Karcemarkskas, Barış, Arokoyo (Dk.76 Binya), Elyasa (Dk.46 Muhammed), Şenol, Chibuike (Dk.76 Oğulcan), Chico, Muhammet, Oğuzhan (Dk.76 Erdem), Mustafa (Dk.86 Patrick), Camara (Dk.46 Emre)
Gol: Yok
Penaltılar: Oğulcan, Emre (G.Antep), Toşiç, Gosso, Berat (G.Birliği)
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin bu yıl 48’incisi yapılan geleneksel futbol turnuvasında ekibimiz, renktaş rakip Gaziantepspor’u normal süresi golsüz kapanan mücadelede penaltı atışlarıyla 3-2 yenerek finale çıktı.
Her iki yarısında gol çıkmayan karşılaşmada baskın oynayan takımımız ileride yakaladığı pozisyonları golle sonuçlandıramadı ve maçt penaltı atışlarına gidildi. Ekibimiz Toşiç, Gosso ve Berat ile golü bulurken rakibin sayılarını Oğulcan ve Emre kaydetti. Kalecimiz Dahlin başarılı üç kurtarışıyla da finali getiren isim oldu. Takımımız yarın kupa finalinde 21:00’de Torku Konyaspor ile karşılaşacak.