Başkanımız Talip Çankırı’dan Akademimize Ziyaret

Başkanımız Talip Çankırı ve yönetim kurulu üyelerimiz, Akademimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkanımız Talip Çankırı, Akademimizi ziyaret ederek altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Akademi oyuncularımızla sohbet etti. Akademi ziyaretinde Başkanımız Çankırı’yı; Başkan Vekilimiz Arif Ölmez, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Kenan Memiş ile Murat Aysoy, Medya ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Savaş Çolakoğlu yalnız bırakmadı. Akademimizdeki genç oyuncularla keyifli sohbette bulunan Başkanımız Talip Çankırı, Gençlerbirliği’nin 100 yıllık büyük bir camia olduğunu ve bu güzide kulübün çatısı altındaki her oyuncunun da kendileri için bir o kadar değerli olduğunu söyledi. Yeni sezonda Akademimizden beklentisinin çok yüksek olduğuna vurgu yapan Başkanımız Talip Çankırı, “Gençlerbirliği olarak yıllarca Türkiye’nin futbolcu yetiştiren fabrikası olduk. Karakterli, düzgün, futbol ve Gençlerbirliği kulüp kültürünü almış iyi futbolcuları Türk futboluna kazandırdık ve bundan sonrada kazandırmaya devam edeceğiz. Hepinize yeni sezon için başarılar diliyorum” dedi.