Başkanımız Talip Çankırı ve yönetim kurulu üyelerimizden Anıtkabir’e ziyaret

Başkanımız Talip Çankırı ve yönetim kurulu üyelerimiz Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu.

Başkanımız Talip Çankırı, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımız Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir meydanından yürüyerek üzerinde “Gençlerbirliği Spor Kulübü” yazılı kırmızı-beyaz karanfillerden oluşan çelengi mozoleye koyan Başkanımız Talip Çankırı ve yönetim kurulu üyelerimiz saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir merdivenlerinde toplu olarak hatıra fotoğrafı çektiren Kulüp Başkanımız Talip Çankırı ve yönetim kurulu üyelerimiz daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Burada Anıtkabir Özel Defteri’ni yazan Başkanımız Talip Çankırı şu ifadelerde bulundu: “Sevgili Atamız… Kurduğun Cumhuriyet ile yaşıt olmanın gururunu her zaman yaşıyor, Cumhuriyetin ve başkentin takımı olmakla her zaman övünüyoruz. Senin İlkelerinden bir gün dahi vazgeçmeden, dün ve bugün olduğu gibi yarın da göstermiş olduğun yolda ilerlemeye devam edeceğiz. 100. yılımızda yürüdüğümüz bu yolda Türk futboluna sizin gösterdiğiniz hedefler doğrultusunda çevik ve ahlaklı gençleri kazandırmaya, altyapımızda eğitim verdiğimiz sporcularımızın bedensel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğimize huzurunuzda söz veriyoruz. Sizi özlüyor, şükran ve minnetle anıyoruz…”