Başkan Çankırı’dan AK Parti İl Başkanı Özcan’a ziyaret

Siyasi partilerin Ankara il başkanlıklarına sırasıyla ziyaretlerde bulunmayı planlayan Başkanımız Talip Çankırı’nın ilk durağı iktidar partisi AK Parti İl Başkanlığı oldu. Göreve geldiği günden itibaren kulüp menfaatleri doğrultusunda ziyaretlerini gerçekleştiren Başkanımız Talip Çankırı, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan’ı ziyaret etti. Ankara futbolunun ve özellikle Gençlerbirliği’nin konuşulduğu ziyarette, Başkanımız Talip Çankırı, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan’a kulübümüzle ilgili plan ve projeleri anlatarak fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaret bitiminde ise Başkanımız Talip Çankırı, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan’a arkasında adının ve soyadının yazılı olduğu 06 numaralı formayı takdim etti.