YENİ SPONSORUMUZ İŞBİR YATAK

by Gençlerbirliği

Kulübümüz yeni sponsoru İşbir Yatak ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Atılan imzaların ardından kulübümüz, İşbir Sünger Sanayi A.Ş.’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarete, Kulüp Genel Müdürümüz Ergun Maraşlı, Stadyumdan Sorumlu Yöneticimiz İsmet Beltan, Gençlerbirliği Sponsorluklar ve Reklam Direktörü Alper Göktaş, İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, İşbir Yatak Halkla İlişkiler Koordinatörü Soner Anafarta, Kurumsal Pazarlama Müdürü İpek Öztürk katıldı.

Gençlerbirliği’nin Ankara’da kurulan en eski, faal ve profesyonel futbol kulübü olduğuna dikkat çeken İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, “Bu anlamda, Ankara’da kurulmuş ve Türkiye’ye mal olmuş bir kulübe sponsor olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Marka olarak gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizin ana temasını oluşturan kırmızı gelincik, aynı zamanda Gençlerbirliği futbol takımının da tarihinde gençlerin birleşimi ve barışını temsil ediyor. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin hem markamıza hem takıma yeni deneyimler katacağına, bu süreçte sporcularımızla birlikte güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Ankara’mızın kıymetli takımını yeni başarılara taşımak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yeni başlangıçlara adım attığımız sponsorluğumuzun uzun soluklu olmasını diliyor, futbol takımımıza destek olmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Sponsorluk desteklerinin takım için oldukça önemli olduğuna dikkat Başkanımız Niyazi Akdaş, “Yeni sponsorumuz ve iş ortağımız İşbir Yatak ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Gençlerbirliği’ni kısa sürede çok daha aydınlık günlere taşıma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz bu sponsorluk anlaşması, bizim için çok kıymetli. Gençlerbirliği önemli başarılara imza atmış ve saygın bir camiaya sahip büyük bir aile. Bu anlamda, atacağımız imzada İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe’ye, İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri’ye, İşbir Yatak Halkla İlişkiler Koordinatörü Soner Anafarta’ya, İşbir Yatak Pazarlama Müdürü İpek Öztürk ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

İlgili İçerikler