Öğretmenler Günü’nü Gençlerbirliği Tribününde Kutluyoruz

Ulu Önder Atatürk, “Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı ise öğretmenlerdir. Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir” sözüyle öğretmenlerimizin toplumumuzdaki yerini en güzel özetleyen söze imza atmıştı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, öğretmenlerimizle birlikte biz de Gençlerbirliği tribününde kutluyoruz. Öğretmenler Günü Haftası vesilesiyle Ankaralı öğretmenlerimiz, 20 Kasım’da oynayacağımız Tuzlaspor maçı ile 26 Kasım’da oynayacağımız Bursaspor maçımızı ücretsiz olarak izleyebilecek.

Öğretmenlerimize kulübümüz tarafından bilet tanımlanabilmesi için Passolig kartlarının olması ve stadyuma giriş protokolü gereğince aşı kartlarının uygun olması gerekmektedir.

Maça gelmek isteyen öğretmenlerimiz, Öğretmen Kimlik Kartı ile HES kodlarını WhatsApp üzerinden bize iletmeleri gerekmektedir.

Bilet yüklemesi için ilgili WhatsApp hattı numarası: 0 (531) 219 63 52

Maça gelecek öğretmenlerimize Gençlerbirliği atkısı da hediye edilecektir.